تبلیغات
طبیعت بی جان نیست ... - زردآلو
 
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

زردآلو                 Apricot

نام علمی    Armeniaca bulgar

تركیبات شیمیایی

خواص داروئی طرز استفاده مضرات

كلیات گیاه شناسی

درخت زردول بومی نواحی چین می باشد و هنوز هم بصورت وحشی در این مناطق می روید این درخت  در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت .

درخت زردآلو تا ارتفاع 6 متر می رسد برگهای آن مانند قلب نوك تیز و برنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گلهای زردآلو درشت و برنگ سفید متمایل به قرمز است .

میوه آن گوشتی و زرد رنگ با طعمی مطبوع و شیرین بوده كه در اواسط تابستان میرسد.

هسته زردآلو صاف ، قهو های و یبضی شكل است در داخل هتسه مغز آن قرار درد كه طعم آن شیرین و گاهی تلخ می باشد .

تركیبات شیمیایی:

در صد گرم زردآلوی بدون هسته مواد زیرموجود است

انرژی                            54 كالری

آب                                84-81 گرم

مواد قندی                      12-10 گرم

پروتئین                          1 گرم

كلسیم                         18 میلی گرم

فسفر                          23 میلی گرم

سدیم                          1 میلی گرم

پتاسیم                       280 میلی گرم

آهن                            0/5 میلی گرم

ویتامین آ                      2700 واحد

ویتامین ب 1                 0/03 میلی گرم

ویتامین ب 2                 0/04 میلی گرم

ویتامین ب 3                 0/6 میلی گرم

ویتامین ث                  10 میلی گرم

اسید سالسیلیك          1/5 گرم

مواد نشاسته ای          6/35 گرم

آلبومین                      0/45 گرم

چربی                       0/12 گرم

مغز زردآلو دارای 40% روغن ،مقدری پروتئین ، قند  اسانس و ویتامین های A و C و B17 كبالت می باشد . ویتامین B17 كه Laetrile  و Pangamic acid پانگامیگ اسید نامیده می شودطبق تحقیقات دانشمندان ضد بیماری سرطان و معالج سرطان است واین ویتامین بصورت قرص در اروپا وجود داشته و مصرف می شود ولی متاسفانه فروش آن در كانادا قدغن است زیرا دری مقدر بسیار كمی سیانید می باشد .

خواص داروئی:

خواص درمانی زردآلو

زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است

1)تصفیه كننده خون است

2)عروق را باز می كند

3)ملین است

4)بوی بد دهان را رفع می كند

5)تب بر است

6)بعلت داشتن كبالت برای كم خونی مفید است

7) روم مفاصل را برطرف می كند

8) ضد نرمی استخوان است

9)برای قلیایی كردن بدن مفید است

خواص درمانی هسته وبرگ زردآلو

مغز هسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك و برگ و گل آن سرد و خشك است .

1- مغز آن تقویت كننده قوای جنسی است

2-وغن مغز هسته را اگر در گوش بچكانید صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می كند .

3-روغن مغز هسته برای نرم كردن پوست مفید است

4-روغن مغز هسته اگر تلخ باشد كشنده كرم معده و روده است

5-روغن تلخ هسته ورم معقد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می كند.

6-دم كرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است

7-برای تسكین گوش درد چند قطره از دم كرده برگ زردآلو را در گوش بچكانید .

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

مضرات :

زردآلو بطور كلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . شاخاص سالخورده و كودكان باید از زیاد خوردن آن احتراز كنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آن آسان می سازد .




درباره وبلاگ:



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox