تبلیغات
طبیعت بی جان نیست ... - زنجبیل
 
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

زنجبیل          Ginger 

نام علمی     Zingibar officinale

تركیبات شیمیایی

خواص داروئی طرز استفاده مضرات

كلیات گیاه شناسی

زنجبیل از قدیم الایام مورد مصرف مردم ایران ، هند و چین بوده است .

تركیبات شیمیایی:

 

خواص داروئی:

 این گیاه همراه با گیاهان دیگر بعنوان تقویت كننده معده و بدن  بادشكن و ضد نفخ بكار یم رود . همچنین پزشكان چینی جدیدا كشف كرده اند كه شربت زنجبیل بهترین داروبرای معالجه زخم معده می باشد.

زنجبیل تازه وشربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید كرده و بدین وسیله مواد سمی و زادئ بدن را بصورت عرق از بدن خار می سازد . این گیاه برای خانم هائیكه عادت ماهیانه آنها عقب می افتند تجویز شده است .

زنجبیل بهترین داروی سرمخوردگی و گلو درد میباشد . هنگامی كه حس كردید دچار سرمخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد درید علاوه بر آنكه چای آنرا میل می نمائید با آن نیز قرقره كنید .

زنجبیل را حتی برای كمپرس نیز می توان استفاده كرد كه سموم بدن را خارج می سازد . برای این منظورابتدا چای زنجبیل استفاده كنید  دستمالی را با آن آغشته و آب اضافی آنرا فشار داده در محل زخم یا درد بگذارید .

شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است .مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یك قاشق چایخوری از این شربت را همراه با كمی آب بنوشید زخم معده آنهاپس از مدتی التیام خواهد یافت .

طرز استفاده:

یك قاشق چایخوری پودر خشك زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوریریخته رویآن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا با حرارت ملایم دم كنید و سپس آنرا با عسل شیرین كرده و میل كنید .

چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بكشد تند تر می شود .حتی می توان چای زنجبیل را بعد از  سد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنك كرد و مانند یك نوشابه سرد استفاده نمود .

برای تهیه شربت زنجبیل یك قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط كرده و در شیشه دربسته در یخچال نگهدری كنید و هر موقع خواستید مصرف كنید .

برای درست كردن تنتور زنجبیل می توانید از الكل 50 درجه استفاده نمائید . یك قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت الكل 50 درجه مخلوط كرده و داخل یك شیشه تیره رنگ بریزید و بمدت چهدره روز آنرا چند بار در روز تكان دهید . بعد ازاین مدت آنرا صاف كرده و در جای خشك و خنك نگهدری كنید .

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .




درباره وبلاگ:



آرشیو:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


صفحات جانبی:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox